MY SOULMATE

2012-09-28
INGEN kommer någonsin förstå hur mycket jag saknar dig. Jag saknar att vakna varje morgon och springa till dig och krama om dig, ha dig liggandes vid mina fötter vid matbordet. Saknar att mata dig, duscha dig, spela fotboll med dig, jag saknar att bråka med dig om skor eller om plats i vår soffa. Jag saknar att komma hem trött och vrålhungrig från träningen och mötas av din glädje, ligga i evigheter på köksgolvet och bara gosa. IJag saknar att bli tröstad av dig när jag mår dåligt.
Ingen kommer någonsin förstå hur svårt det var att säga hejdå till dig, flytta från dig. Ingen kommer någonsin förstå hur jag låg nätter en månad innan jag skulle åka till usa och bara grät för att vara tvungen att säga hejdå till dig. Hur mycket jag varje dag tänkte på att ta vara på tiden med dig, hur mycket jag tänkte på att något skulle hända dig och jag skulle inte kunna vara där i framtiden. Ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dig. Jag har inte sett dig på en månad nu och det känns som en evighet. Det här är första gången jag verkligen ligger och tänker på hur allt har gått liv. Livet är en gåta. Gaad I miss you...
 
 
 

PARTYY

2012-09-23
 
Första partyt på campus i fredags! Sjukt kul, annorlunda musik bara, men jag gillade det :) Vi hade askul men tog det lite försiktigt då tränaren hade varnat alla i simlaget för lördagsträningen. 7600 meter, jobbiga 7600 meter, med en timmes landträning innan det. Det VAR SJUKT JOBBIGT. uppvärmning på 3000 meter, sen 25 minuter kick, max/vila. medleyserie sen 36*100. 3 st frisim, 2 me och en rygg MAX 6 varv. herregud vad trött jag var. Jag kände inte min kropp, ärligt talat. mina armar och ben bara gick av sig själva. sista 100 ry (allt var nerifrån) gick på 1.10, sjukt... Tränaren var nöjd över min insats iaf. Hade så ont i kroppen efter den träningen, bland det jobbigaste jag gjort!! 
 
I lördags drog jag, tjejerna och några till från simlaget på ett party i staden Independece, sjukt kul! vet inte vad det var riktigt men vi "drack" gele shots, haha vet inte va de kallas på svenska men usch, inte min favorit. Sen drog vi hem igen till campus och festade i ens rum, sjukt rolig kväll! Älskar livet här, alla vänner och träningen. kan inte bli bättre 

TEAM PICTURES

2012-09-18
 
idag har vi tagit lagbilder till skolans hemsida, både individuella och hela laget. Alltså inte dom här bilderna om ni trodde det :D Jewells färger är grå, svart, röd och vit så vi försökte alla matcha i dessa färger. KUL :D

CRAZY LIFE

2012-09-16



Min helg har varit ganska upptagen. I fredags kollade hela laget på fotboll (soccer) och umgicks med en simmare som var här och kollade skolan i helgen. Sen grillade vi smors och såg på film (project x- skitbra film!)
I lördags tittade vi på amerikansk fotboll, hemmamatch för Jewell. Skitkul och skitspännande match. Vilket drag det var! Vi vann till slut :D hela läktaren var fullproppad och efter matchen stod alla och höll om varandra, gungade och sjöng skolans låt. Älskar verkligen stämningen här.
 
I lördags morgon hade vi även en skitjobbig träning, 1 h insanity och direkt efter 7100 m simning, nästan bara frisim. sjukt jobbigt och jag har aldrig simmat så mycket i hela mitt liv, stolt ;) 
 
sen drog några i laget till chilis och åt middag. Hamburgaren jag åt var fantastisk. Igår kväll var min bästa kväll på länge. Vi var typ 20 st som umgicks i ens rum på campus, försökte lära mig spela gitarr, gick sådär ;) Sen körde vi i laget runt med hög ghettomusik, bla till tacobell mitt i natten. Kvällen/natten slutade perfekt. Hade med andra ord en perfekt helg.

NEVER FELT SO STRONG

2012-09-14
Veckans träningspass har gått hur bra som helst, dessutom fick vi en övverraskning i onsdags kväll, istället för att göra "insanity" som vår landträning kallas, (som e asjobbig!!) 5.30 på morgonen spelade hela laget ulimate frisbee i soluppgången. Första gången jag spelade det och det var riktigt kul!
 
Gårdagens träningspass var ett riktigt fjäril och frisimspass, först ca 3500 m frisim och efter det en lång fjräilsserie. Jag trodde ALDRIG att jag skulle orka fjärilsserien, knappt ta mig i mål. Men det var helt tvärtom, min fjärilsteknik har aldrig känts så bra och jag har aldrig orkat så mycket som jag orkade. Det var helt otroligt. Till och med att coach berömde mitt fjäril och skämtade med att jag får ta och satsa på 200 fjäril i år istället, haha never.
Men jag blev inte alls så trött som jag trodde, känns riktigt riktigt bra!
 
Sedan har jag även gjort om lite i mitt fina rum, jag gjorde allt för att kunna ha min säng "nere" och inte uppe. hatar att behöva klättra upp för att lägga mig i sängen.
 
 
 
Ni ska även få en bild på typ av efterrätt jag brukar äta istället för cupcakes, muffins, choclate ship cookie, pajer osv osv osv som serveras varje dag! Men klart jag äter av det andra också ibland :D
 
 
 
 
 

TAKE A DEEP BREATH

2012-09-12
Ikväll har jag pluggat matte i biblioteket, älskar skolans bilbiotek! Har matteprov på torsdag, så därför det görs mycket matte just nu. Sen tog jag mig en lång promenad runt området. Kände verkligen att jag behövde det. Ända sen när jag kom hit har det varit så mycket nytt, stressat med att fixa grejer till rummet och till mig och allt möjligt. Fixat så man har rätt böcker, rätt saker till allt och koll på allting. Men nu känns det som jag har landat lite och kan andas ut. Låtsades och önskade såå att det var en bonjiipromenad med min fina familj. Kan inte beskiva hur mycket jag saknar dem. Efter min promenad gjorde jag lite axelövningar och magövningar på gymmet i min residence hall, hur bra gym som helst, älskar att dom har vikter som både visar pound och kg, så man slipper tänka så mycket ;) 
 


vet inte om jag har visat flaggorna förut, men det här är iaf en del av flaggorna i vår "main building", Svenska flaggan endast för mig :D går o skryter om den, mobbade lilla torsten...
 
 

MINISPA

2012-09-11
Låg vred i sängen igår natt men fick till slut 4.5 h sömn, inte allför trött idag ändå. Med den energin har jag simmat ca 6500m- 7000m varav ca 1500 meter var benjobb, väldigt högt tempo, sänka tid, som ett test :) och sen 10*200 fr arm, gillade faktiskt det. Sen har vi även haft ett landstyrkepass- test igen (vi gjorde det för 2 veckor sen när vi började med den landstyrkan) och jag förbättrade mig mycket idag. Efter det har jag skrivit klart en essä, deadline imorgon. Sen har jag bakat kakor nu ikväll med några vänner. Efter det gjorde jag ett litet minispa för mig själv, behövde verkligen mjuka upp kroppen lite, förberedd på resten av veckans träningar!

Apelsin bodyscrub, shower gel och body lotion från Body shop som mina snälla arbetskamrater gav mig innan jag åkte, jag lovar att de kommer till nytta ;) luktar klor förjämnan, detta hjälper för en simmare! promise :)
 

SWIMPRACTICE

2012-09-10
Vill dela med mig av passet vi simmade i lördags.
 
Warm-up: (insim)
 
6* (150 frisim+ 4*50 vf/fr+ 2*25 ben max)
 
400 me:25 ben, 50 tek, 25 ss
 
30*100:
10* (100 ben
       100 me
       100 fr) 
ALLT MAX
 
Warm- down: (avsim)
 
8*50 medley ben/tek, tek/ss
 
6200 meter, och innan dess skitjobbigt landpass (helkropp, mest ben+ mage)
 
Tid: 3,5 h med 10 min vila mellan landpass och simning för att byta om :)
 
 
 
 

Call Me Maybe - 2012 USA Olympic Swimming Team

2012-09-10
 
 
 
KOLLA IN DEN HÄR, SJUKT ROLIG
 
http://www.youtube.com/watch?v=YPIA7mpm1wU 

CAMPING

2012-09-10
Vi var 8 st från laget som drog iväg igår för att campa. Med täcken,filtar, kuddar och tält. Vi drog till walmart, skaffade snacks, där vi handlade väldigt mycket för att alla kom på just då att jag inte hade ätit något av det goda tidigare. Så ja, det handlades smors, mycket mer jag inte ens vet namnet på. Alla var taggade, med hög musik i bilen och allt förberett.
Vi tog oss fram till campingsplatsen, men såklart var vi 15 minuter försenade, de hade stängt. Vi letade efter en annan plats men hittade ingen. Plan c, vilket det blev, var att vi tog med oss tälten till campus igen och skulle slå upp tält i någons rum. Smorsen som vi skulle grilla framför en öppen eld blev värmda i mikrovågsugn, vilket var gott det med. Vi hade skitkul iaf. Vid 3 så blev vi sugna på mat och drog till tacobar, sjukt god mat! mycket skratt med raplåtar om tacobar och blev även "arresterad" med handbojor, bad norweigan, att dom aldrig kan fatta att jag är svensk, och inte från norge eller Schweitz. Kvällen avslutades med skitsnack i en av tjejernas rum, rolig kväll även fast campingen inte blev av, det får bli nästa helgs äventyr. 
 
 
            
 
Smors, sjukt gott! Men svårt att äta, allt äts med händerna här?? eller bara gaffel, har blivit likadan 
 

MY FRIDAY

2012-09-10
I fredags hade vi ett väldigt jobbigt medley och benpass, som sedan avslutade med en överraskning, 100 me uppifrån på tid. 1.10.3 hade jag, vilket är väldigt bra för mig nu i säsongen, efter den jobbiga träningen och resten av veckans träning. simmade även 25 rygg nerifrån i slutet på ett sjukt jobbigt pass och hade då 14.8, har gjort 14.4 toppad och med start hemma, det ser ljust ut! 
 
Har även haft möte med coach, ska sänka mig väldigt mycket men han tror det är möjligt, känns bra. Mina måltider är verkligen drömtider, overklighet. Kanske det blir till verklighet ;) jag ska kämpa för det!
 
Något som även hände i fredags var det att våra omklädningsrum stängdes innan vi var klara med träningen för att high school fotbollskillar byter om i dem då. Det var bara det att jag hade missat att ta ut alla mina saker till simhallen. Där stod jag som ett fån i baddräkt garvandes, och alla andra också kan jag lova. Kände mig som korkade svensken igen. Haha utan koll ;) men tränarn fick slå ihjäl en 10 minuter för mig med att ringa samtal och gå in o hämta mina saker, men lite kul var det, man vill ju bjuda på sig själv lite haha
 
 

MISSUNDERSTANDINGS

2012-09-05

Jo som jag sagt börjar språket bli lättare, men haha en del missförstånd blir det också. För det första så trodde jag att tränaren pratade om att filma oss under vattnet för att vi ska kunna se vad vi gör fel tekniskt, men så var det inte.. På vår landträning denna morgon skulle det filmas, haha svettig och dan. kan inte beskriva för er hur mkt man svettas i den hallen. Det rinner från benen, armarna, magen, pannan, handflaterna, ja de finns som ingenstans på kroppen det inte rinner :P och då ska det filmas också, jo varför inte ;) 

men det var så kul när sara och jag pratade om det och jag verkligen hade fattat helt fel. jag trodde hon skämtade för vad skulle den filmningen vara bra för? tydligen för att inspirera andra. Och det andra jag hade hört om att vi själva ska kunna se vad vi gör för fel under vattnet , det ska vi inte se med hjälp av film utan speglar :P jag låg och asgarvade, speglar på botten? hur kan jag fattat så fel?

Men tydligen hade hon rätt, även fast jag inte trodde på henne. Känner mig så sjukt dum, 1000 ggr dummare än vad jag kan känna mig i sverige ;) 

 
 
 

TODAY AND THE DAY BEFORE TODAY

2012-09-03
 
En morgon när jag gick från dining hall till mitt rum, älskar att kunna vakna på morgonen och bara behöva gå 2 min till underbar frukostbuffe, i shorts och linne. Fan vad skönt att slippa jeans och regnjacka.
 
Mitt matförråd på rummet, ja ni som känner mig vet att jag älskar glass och frukt ;)
 
 
I lördagskväll fyllde en kille i laget år, blev en skitrolig kväll med simlaget
 
 
Roadtrip med min roommate sara, till Walmart där det inhandlades bla. nagellack för 2 dollar, bra sådant också! Alltså ca 15 kr. Hemma får du ett asdåligt för 50 spänn, i en asliten burk. 
Haha sara på walmart, snyggeee
 
Stjäl inte min glass från kylen, ingen vågar röra min glass ;) haha galet hur sjukt go glass de har här, och billig!
 
  

Imorse tränade vi den vanliga landträningen som vi gör alla morgnar nu. Jag svettades så sjukt mkt idag, har aldrig blivit så svett i hela mitt liv. Träningen är ganska tuff men det jobbigaste är att det är så otroligt varmt i den hallen vi är i. Den e jättestor och det är fläktar överallt, men ändå så går det inte att undvika att bli totalt genomsur av svett, trevligt att veta? 
 
Sen åt vi alla brunch tsm, sen fixade alla tjejer i laget massa "plancher" som vi ska sätta upp i vår tråkiga korridor som man går igenom innan man kommer in till simhallen, vi skrev massa peppande ord och meningar, jag gjorde en del men den jag visar er här gillade jag verkligen. Vi har även hittat på en annan grej som ska få oss taggade, det gick till så att man drog en papperslapp där det stod en av tjejernas namn. Till den personen ska man göra olika grejer under året innan varje tävling, målet är alltså att få personen mer taggad ;) Tex göra ett kort som man lägger i varandras simskåp osv. Sen i slutet på året, då största tävlingen är, conference i februari- mars ska vi ge något större och sen ska vi avslöja vem som gjorde vad för vem, kul! :)
 

SÄNDER ALL MIN KÄRLEK TILL DIG!!

2012-09-02


Sänder all min kärlek och omsorg till min underbara syster ebba, som idag var med om en olycka, utan att det var ditt fel, vilket är hemskt. Vissa borde inte ens ha körkort.
Önskar att jag kunde vara hemma idag, bara för att ge dig en kram och se till att du mår bra. Jag vet att du har många som bryr sig om dig så mycket därhemma, men jag skulle vilja vara där hos dig idag och vara med dig, som en storasyster är till för. Tack för pratstunden på skype, även fast du inte hade den energin så fick jag ändå prata med dig, det var snällt.
Nu sitter jag och läser kortet du gav mig innan jag åkte. Jag älskar också alla stunder vi haft ihop, jag kan verkligen "släppa loss" som du säger, när jag är med dig och vara som 10 år igen, vilket är underbart.
Saknar dig och familjen något otroligt. Ännu mer när jag fick skypa med er allihopa igen, blir påmind om hur mycket jag älskar er och hur mycket jag bara vill krama ihjäl er allihopa.
När något som detta händer, vill man bara vara hemma.
 
Jag älskar dig ebbis och jag vet att allt kommer ordna sig till slut.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus